Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm községünk megújult honlapján, ismerjen meg bennünket a következő oldalakon keresztül. Honlapunk segítséget nyújt helyi hivatalos ügyeik intézésében, tájékoztat az önkormányzat munkájáról, községünk eseményeiről, és igyekszik bemutatni a táj és épített örökségünk egyedülálló szépségét az érdeklődők számára.

Verőce a Börzsöny egyik legősibb települése, a "Dunakanyar kapuja". Tekintse meg honlapunkon a Verőcéről és környékéről készült felvételeket, olvasson nevezetességeinkről, ismerkedjen meg községünk múltjával. Remélem nem fog megelégedni a „virtuális túrával”, és hamarosan személyesen is meglátogat bennünket. Kirándulhat Verőcére kocsival, vonattal, autóbusszal, csónakkal, de a nemrég elkészült kerékpárúton akár kerékpárral is. Jöjjön! Szeretettel várjuk!

Grauszmann György
Polgármester

Híreink
  • Magyarkúti útfelújítás

    Tisztelt Magyarkúti Lakosok!Terv szerint folyik a Verőce Község Önkormányzata és a Magyar Közút közös kivitelezésében elkezdett magyarkúti út egy szakaszának felújítása. A mai napon rákerült az aszfaltra a kopóréteg.

  • 2020. augusztus 19-23. programok

    Tisztelt Látogatóink! Szeretettel várjuk Önöket!2020. augusztus 19. szerda 21 óra Lampionos csónakfelvonulás a Dunán, Tábortűz a parton2020. augusztus 20. csütörtök Ökomenikus szabadtéri közös imádság nemzetünkért a Duna-parton a Vízi színpadon    Imádkozzunk közösen!Grauszmann György Verőce község polgármestereBöttger Antal Verőce református közösségének lelkipásztoraFejérdy Áron Verőce katolikus közösségének plébániai kormányzójaPomázi Barnabás Verőcei Baptista gyülekezet lelkipásztora2020. augusztus 22. szombat 9.30 óra Gumisember Kupa-  verőcei kajak verseny2020.augusztus 23. vasárnap 20 óra Strand a Váci Civitas Szimfonikus Zenekar rézfúvós együttesének koncertje

  • Magyarkúti útszakasz felújítása

    Tisztelt Magyarkúti Lakosok!Terv szerint folyik a Verőce Község Önkormányzata és a Magyar Közút közös kivitelezésében elkezdett magyarkúti út egy szakaszának felújítása.A mai napon a kiegyenlítő aszfalt réteg került az útszakaszra, késő délutántól, amint kihűlt az aszfalt, hétfő reggelig megnyitják a forgalom előtt az útszakaszt. A végső aszfalt kopóréteg a hétfői napon kerül bedolgozásra, ezért ezen a napon ezt a munkafázist is teljes útzár mellett fogják kivitelezni. Várhatóan hétfő estétől visszaáll a megszokott forgalmi rend.

Aktuális események