Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm községünk megújult honlapján, ismerjen meg bennünket a következő oldalakon keresztül. Honlapunk segítséget nyújt helyi hivatalos ügyeik intézésében, tájékoztat az önkormányzat munkájáról, községünk eseményeiről, és igyekszik bemutatni a táj és épített örökségünk egyedülálló szépségét az érdeklődők számára.

Verőce a Börzsöny egyik legősibb települése, a "Dunakanyar kapuja". Tekintse meg honlapunkon a Verőcéről és környékéről készült felvételeket, olvasson nevezetességeinkről, ismerkedjen meg községünk múltjával. Remélem nem fog megelégedni a „virtuális túrával”, és hamarosan személyesen is meglátogat bennünket. Kirándulhat Verőcére kocsival, vonattal, autóbusszal, csónakkal, de a nemrég elkészült kerékpárúton akár kerékpárral is. Jöjjön! Szeretettel várjuk!

Grauszmann György
Polgármester

Híreink
  • Korlátozott forgalmú övezetek kijelölése

    Tisztelt Verőcei Lakosok!Ezúton értesítjük Önöket, hogy Verőce Község Önkormányzata a 2021. július 22-én megtartott rendkívüli testületi ülésén elfogadta a korlátozott forgalmú övezetek kijelöléséről és behajtási rendjének szabályozásáról szóló 9/2021. (VII. 23.) számú rendeletét, mely megtalálható Verőce hivatalos honlapján.

  • Sajtóközlemény

    A Dunakanyar turisztikai adottságainak fejlesztésére egyre több forrás áll rendelkezésre, mind az önkormányzatok, mind a térség gazdasági szereplői részére, melynek elnyeréséhez nélkülözhetetlen a régiós szintű együttműködés.

Aktuális események