Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm községünk megújult honlapján, ismerjen meg bennünket a következő oldalakon keresztül. Honlapunk segítséget nyújt helyi hivatalos ügyeik intézésében, tájékoztat az önkormányzat munkájáról, községünk eseményeiről, és igyekszik bemutatni a táj és épített örökségünk egyedülálló szépségét az érdeklődők számára.

Verőce a Börzsöny egyik legősibb települése, a "Dunakanyar kapuja". Tekintse meg honlapunkon a Verőcéről és környékéről készült felvételeket, olvasson nevezetességeinkről, ismerkedjen meg községünk múltjával. Remélem nem fog megelégedni a „virtuális túrával”, és hamarosan személyesen is meglátogat bennünket. Kirándulhat Verőcére kocsival, vonattal, autóbusszal, csónakkal, de a nemrég elkészült kerékpárúton akár kerékpárral is. Jöjjön! Szeretettel várjuk!

Grauszmann György
Polgármester

Híreink
  • Képviselő-testületi ülés

    Tisztelt Verőceiek!Verőce Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. július 10-én (pénteken) 9:00-kor rendes, nyílt ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.Az ülés helyszíne: Verőcei Művelődési Ház nagyterme (Verőce, Árpád út 20.)A napirendi pontokat tartalmazó meghívó alább látható:

  • Kormányablak nyitvatartásának módosítása

    Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 6-tól a kormányablak nyitvatartása módosul

  • Változás a védőnői ellátásban

    Kedves Várandósok és Szülők!A Védőnői ellátásban változás lesz 2020.06.29-től 07.31-ig. Ez a 2-es körzetet fogja érinteni, akik eddig Gelle Katalin védőnőhöz tartoztak. Az 1-es körzet ellátásában júliusban nem lesz változás.

Aktuális események