Részletek

Az Ön által is ismert, a COVID-19 „koronavírus” miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. által üzemeltetett https://www.onkentes.gov.hu/ oldalt segítő oldalként működtetjük tovább a veszélyhelyzet megszűnéséig.


Az onkentes.gov.hu oldal korábbi célja továbbra sem változik: összekötni a tenni akaró önkénteseket azokkal a szereplőkkel, akik a felmerülő igényeket látva a legjobb helyre tudják eljuttatni a segítséget, melyre a mostani helyzetben sok kiszolgáltatott honfitársunknak szüksége van.

Ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy az onkentes.gov.hu oldalon keresztül a felmerülő igényeket és a felajánlott önkéntes kapacitást könnyebben tudják koordinálni, ezzel is felgyorsítva a bajba jutottak számára a segítség eljuttatását, ami közös érdekünk!

Az oldal abban is segítséget nyújt, hogy kellő számú önkéntest tudjanak a szervezetek mozgósítani, mivel az Önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport által életre hívott https://segitunkegymasnak.hu/ weboldalon eddig bejelentkezett több ezer önkéntes is erre a felületre regisztrál. A toborzás ezáltal automatikussá válik.

A megyeszékhelyeken dolgozó kollégáink segítik az önkénteseket fogadó szervezetek regisztrációjának folyamatát telefonon és e-mailben egyaránt, hogy minél gördülékenyebben és gyorsabban kerülhessen közös platformra minden segíteni akaró és rászoruló.

Kérjük, hogy regisztráljanak be Önök is az onkentes.gov.hu oldalra.

A regisztráció során felmerülő kérdéseikkel kérjük, hogy

Házman Levente 30/4664563 levente.hazman@erifa.hu

Kottes Anikó 30/444-5089 aniko.kottes@erifa.hu 

 Matyasovszki Tamás 70/330-5395 tamas.matyasovszki@erifa.hu vagy

Varga Nóra 30/333-8429 nora.varga@erifa.hu kollégáinkat keressék.

Üdvözlettel,

Erzsébet Ifjúsági Alap