Ügyintézés

Híreink
 • Magyarkúti útfelújítás

  Tisztelt Magyarkúti Lakosok!Terv szerint folyik a Verőce Község Önkormányzata és a Magyar Közút közös kivitelezésében elkezdett magyarkúti út egy szakaszának felújítása. A mai napon rákerült az aszfaltra a kopóréteg.

 • 2020. augusztus 19-23. programok

  Tisztelt Látogatóink! Szeretettel várjuk Önöket!2020. augusztus 19. szerda 21 óra Lampionos csónakfelvonulás a Dunán, Tábortűz a parton2020. augusztus 20. csütörtök Ökomenikus szabadtéri közös imádság nemzetünkért a Duna-parton a Vízi színpadon    Imádkozzunk közösen!Grauszmann György Verőce község polgármestereBöttger Antal Verőce református közösségének lelkipásztoraFejérdy Áron Verőce katolikus közösségének plébániai kormányzójaPomázi Barnabás Verőcei Baptista gyülekezet lelkipásztora2020. augusztus 22. szombat 9.30 óra Gumisember Kupa-  verőcei kajak verseny2020.augusztus 23. vasárnap 20 óra Strand a Váci Civitas Szimfonikus Zenekar rézfúvós együttesének koncertje

 • Magyarkúti útszakasz felújítása

  Tisztelt Magyarkúti Lakosok!Terv szerint folyik a Verőce Község Önkormányzata és a Magyar Közút közös kivitelezésében elkezdett magyarkúti út egy szakaszának felújítása.A mai napon a kiegyenlítő aszfalt réteg került az útszakaszra, késő délutántól, amint kihűlt az aszfalt, hétfő reggelig megnyitják a forgalom előtt az útszakaszt. A végső aszfalt kopóréteg a hétfői napon kerül bedolgozásra, ezért ezen a napon ezt a munkafázist is teljes útzár mellett fogják kivitelezni. Várhatóan hétfő estétől visszaáll a megszokott forgalmi rend.

 • Gorka Napok

  Kedves Verőceiek! Augusztus 14-15-én várunk mindenkit szeretettel a Gorka Napokra.

 • Álláspályázat

  A Verőcei Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45.§ (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet műszaki ügyintéző munkakör betöltésére.

 • Útburkolat csere - Magyarkúti út

  Tisztelt Verőceiek! A Magyar Közút tájékoztatása alapján 2020.08.03. – 08.16. között a 12102 j. Magyarkút bekötő út 0+500 – 0+950 km szelvények között útburkolatcsere történik.